Sećate se Senke iz “Nacionalne klase“? Voditeljka je zbog JAVNOG TOALETA odbila tu ulogu i to joj je uništilo karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Senke iz “Nacionalne klase“? Voditeljka je zbog JAVNOG TOALETA odbila tu ulogu i to joj je uništilo karijeru

Mogla je da bude velika glumica, dobila je ponudu da snima Flojdovu devojku Senku, ali se na kraju predomislila.

Suzana Mančić je priznala da joj je pre više od 36 godina ponuđena uloga Flojdove (igrao ga pokojni Dragan Nikolić) devojke Senke, koju je na kraju odglumila Maja Lalević, ali da je to tada bilo previše za nju. Ona kaže da je samo nekoliko dana pre početka snimanja vratila scenario.

- Ništa, vratim ja scenario. Kažem: "Ovo ne mogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je suviše za mene". Da sam krenula tim putem, sad bih bila glumica sa možda snimljenih 40-50 filmova - ispričala je najpoznatija Loto devojka.

KAKVA PRIČA Gaga Nikolić i Milena Dravić venčali su se u pauzi za ručak, a kumu legendarnu GLUMICU su našli usput

Nataša Bekvalac se prepolovila! Smršala DRASTIČNO za samo 10 dana, odmah obukla PROVIDNU haljinu!

Ona je objasnila i detalje zbog čega se nije pojavila pored legendarnog Dragana Nikolića.

- Scena u kojoj je trebalo da se pojavim odigrala se u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom na Akademiji dramskih umetnosti koji mi je rekao: E , pa fino! Ljudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu - rekla je Suzana i ispričala šta se dalje dešavalo.

POSLE NEVEROVATNE SCENE NA KREVETU POKOJNOG SINANA: Iznenađenje i na njegovom grobu 40 dana od smrti (FOTO)

Bila je sponzoruša i imala je seks sa drugovima svog dečka: Ovu pesmu su pevali svi u Srbiji, ali njeno pravo značenje je JEZIVO

- Poljuljao je moje samopouzdanje, jer sam bila vrlo mlada i, naravno, odbila sam ulogu, što nikad nisam prežalila. Ulogu je umesto mene odigrala Maja, a film je bio veliki hit i nakon toga više nikad nisam dozvolila da muškarci odlučuju o mojoj sudbini - rekla je Suzana Mančić.

I zasita, ona nakon toga nije imala upečatljiv glumački trag.

(VIDEO) Ova Stanijina fotka će vas PRENERAZITI! Dugo je nije bilo u javnosti, a sad ISPLIVALO... Gospode!

>

>
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić,   Dragan Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! NAPUSTILA EMISIJU! Jelena Golubović IZVREĐALA voditelja! Lepi Mića: puna si g**ana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018

Samo je ustala i otišla!..Jelena Golubović se posle dužeg vremena pojavila na Pinku, ali to nije prošlo baš kako treba...Sećate se Senke iz “Nacionalne klase“? Voditeljka je zbog JAVNOG TOALETA odbila tu ulogu i to joj je uništilo karijeru..- Trudila sam se da nikom o zadrugarima ne pričam....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.