Šaban Šaulić otkrio koji period života bi voleo da zabravi!

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić otkrio koji period života bi voleo da zabravi!

Šaban Šaulić odim što važi za kralja narodne muzike, do kraja osamdesetih nosio je periku, što je za njega bio najveći promašaj u životu.

Nedavno je kralj narodne muzike priznao, kako ga je sramota što je sedamdesetih i osamdnesetih godina nosio periku: "Sada mi je krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsrećniji čovek na svetu. Priznajem da sam muku mučio sa tim. U jednom periodu života >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << počeo sam da gubim kosu, a onda su me prijatelji i moj tadašnji menadžer nagovorili da stavim tupe. Užasno mi je smetao, ali sam slušao ljude koji su mi davali savete", otkriva Šaulić, koji se početkom 2002. godine ošišao na ćelavo, piše Blic.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.