ŠTA ĆEŠ SA MNOM, KAD TE NERVIRAM? Miljković postavio pitanje, Luna ga ODUVALA odgovorom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA ĆEŠ SA MNOM, KAD TE NERVIRAM?" Miljković postavio pitanje, Luna ga ODUVALA odgovorom! (VIDEO)

Iznenadio se!

Danas je odlukom Pavla Jovanovića za novog vođu izabrana Luna Đogani. Ona je iznenađeno reagovala, ali se nije bunila. Zajedno sa njom, Marko Miljković se odmah spremio da pređe u hotel.

Ipak, nekoliko trenutaka pre, Marko ju je znatiželjno upitao što je ona uopšte ušla u vezu sa njim, kada je veće nekoliko puta pričala kako je on samo nervira.

- Što si se smuvala ti sa mnom, ispada da sam te ja samo nervirao - upitao je Marko Lunu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda mu je odgovorila:

- Baš zbog toga. Uz mene ide budala kao što si ti. Jedna pozitivna budala. Ne može uz mene da ide neko normalan - rekla je Luna.

- Dobro mi ideš za sada - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.