SRPSKI POPAJ: Imitacije ovog čoveka nasmejale su do suza žiri i publiku “Audicije” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI POPAJ: Imitacije ovog čoveka nasmejale su do suza žiri i publiku “Audicije” (VIDEO)

Sabit Kujović iz Novog Pazara napravio je šou u emisiji televizije "Pink". Pogledajte njegov nastup koji će vas itekako nasmejati

Sabit Kujović iz Novog Pazara napravio je spektakl u šou programu “Audicija“. Ovaj gospodin oduševio je žiri i publiku imitacija sportskog komentatora Milojka Pantića, ali mornara Popaja.

Sabit je toliko bio fascinantan u svom nastupu da je Milan Kalinić ustao sa sudijske fotelje i čestitao mu na performansu.

“Audicija” sa 2,5 miliona gledalaca oborila sve rekorde! (VIDEO)

Pogledajte nastup Sabita Kujovića u “Audiciji”:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SMEH DO SUZA: Pogledajte šta vas očekuje u drugoj emisiji “Audicije” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 19:41

Publiku i žiri ponovo su oduševili svojim imitacijama Fuad Ajdinović, koji je u prošloj emisiji bio spektakularan kao Ekrem Jevrić, kao i Sabit Kujović, koji je najsmejao sve "skinuvši" Popaja..U nedelju uveče od 21 čas moći ćemo da uživamo u novoj emisiji šoua “Audicija”. U drugoj epizodi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.