SPECIJALNA GOŠĆA NA PRVOM LUNINOM NASTUPU! Jedan detalj je svima upao u oči! Nije IZDRŽALA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALNA GOŠĆA NA PRVOM LUNINOM NASTUPU! Jedan detalj je svima upao u oči! Nije IZDRŽALA! (VIDEO)

Premijera.

Luna Đogani imala je sinoć nastup u jednom klubu u Strumici u Severnoj Makedoniji, a publika koja je došla da je vidi i čuje, reklo bi se, prilično je dobro reagovala.

Specijalna gošća, možda i očekivano, bila je njena majka Anabela Atijas. Njih dve su zajedno izvele pesmu "U tvojim kolima" Fanki Džija.

Naravno, komentari su kao i uvek kada su Luna i Anabela u pitanju, pomešani. Dok jedni daju punu podršku majci i ćerki, drugi smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je loše to što se njih dve samo povremeno "ubacuju" u pesmu, dok muzika ide u pozadini.

Mnogi su primetili i da je Luna u jednom trenutku izula cipele, što je razumljivo, jer nije lako izdržati ceo nastup u štiklama.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.