(FOTO) ILDA NEPREPOZNATLJIVA! Otečena od suza i BOLI, dovezla se pred porodičnu kuću - POTRESNA SCENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ILDA NEPREPOZNATLJIVA! Otečena od suza i BOLI, dovezla se pred porodičnu kuću - POTRESNA SCENA!

Tuga je nzamisliva.

Ilda Šaulić stigla je u porodičnu kuću kod majke Gordane koja je neutešna posle smrti Šabana Šaulića. Muk i tuga na Dedinju u porodičnoj kući Šaulić. Kolege, prijatelji, rodbina neprestano dolaze kako bi izjavili saučešće neutešnoj udovici Gordani, koja je ostala u Beogradu, dok su sin Mihajlo i najstarija ćerka Sanela u Nemačkoj.

Ilda Šaulić ostala je u Beogradu, a ona je upravo stigla kod majke Goce da joj pruži podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u najtežim trenucima. Pevačica je natečena od boli, sa tamnim naočarima prekrila lice i oči kako se ne bi videli tragovi suza, ušla u porodični dom Šaulića.

Supruga Šabana je totalno slomljena, a ćerka je prva uz nju da pruže jedna drugoj utehu zbog ogromnog gubitka koji ih je iznenada zadesio u trenucima kada su se najmanje nadali. Naime, slavlje povodom rođendana ćerke Sanele i svadbe sina Mihajla bilo je planiramo u bliskoj budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORICA BRUNCLIK PLAČE SA GOCOM I ILDOM Supruga i ćerka Šabana Šaulića sve vreme pod lekovima

Izvor: Blic, 19.Feb.2019

Kuma Šabana Šaulića, pevačica Zorica Brunclik, celog dana je u porodičnoj kući Šaulića na Dedinju, gde teši pevačevu porodicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.