RAZOČARANA U KOLEGE: Jelena Kostov progovorila o PRIJATELJIMA sa estrade - Ima tu mnogo SUJETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARANA U KOLEGE: Jelena Kostov progovorila o "PRIJATELJIMA" sa estrade - Ima tu mnogo SUJETE!

Očajna.

Pevačica Jelena Kostov sinoć je u veoma prijatnom ambijentu upriličila promociju svog albuma prvenca koji je izdala nakon 9 godina karijere. Punu podršku u tome pružili su joj kolege i prijatelji, koji su prisustvovali događaju.

Jelenin album prvenac nosi ime "Moje drugo ja", a interesantno je bilo ko se pojavio, a ko nije od njenih kolega pa je bilo i neizbežno pitanje vezano za sujetu na estradi.

Pošto ima dosta sujete na estradi, čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoče i mnoge njene kolege, zanimljivo je čiji saveti su joj bili najveći vetar u leđa u dosadašnjoj karijeri, a s druge strane, ko ju je najviše razočarao.

- Ja iskreno nekad kažem i to što ne treba i mnogo puta sam kritikovana zbog toga, ali ima sujete i naravno da sam je osetila na svojoj koži. Sve ove ljude koje vidite danas, a vidite da ih ima mnogo... Sve govori o tome koliko ja apsolutno nisam nikada bila sujetna niti sam ikada bila ljubomorna na nekog. Nije uopšte kliše ona rečenica da za svakog ima mesta na ovom divnom nebu. Svako gradi karijeru onako kako želi. Ja niti sam se družila niti sam bila u okolini u kojoj su sujetni ljudi - kaže pevačica i dodaje:

- Imala bih ja tu svašta nešto da kažem, ali ovo je danas toliko divan dan, toliko ne želim da pričam o tome... Želim samo da se radujem sa svim ovim ljudima koji su došli i da se predivno provedemo, a o tim temama pričaćemo neki drugi dan - zaključuje pevačica.

NIJE ZNALA DA KAMERA SNIMA: Pevačica Granda se USUDILA DA IMITIRA Cecu! A kad je PIJANA...UFF

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.