Prvi crveni tepih tokom korone: MTV održao dodelu video nagrada, pogledajte poznate

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2020, 09:52

Prvi crveni tepih tokom korone: MTV održao dodelu video nagrada, pogledajte poznate

Ako ćemo da budemo iskreno, dodela MTV Video muzičkih nagrada nikada nije bilo mesto gde će zvezde se obući po poslednjoj modi, ali to ni ne treba da bude. Baš zbog toga se uvek radujemo crvenom tepihu, ne bi li smo videli koliko zvezde mogu da budu kreativne, nekad dosadne, ali vrlo često inovativne, pa čak i da nas zgroze (sećamo se Gagine mesne haljine, zar ne!?) Sinoć je u njujorku održana dodela MTV VMA 2020, a zvezde su ponovo otišle korak dalje i evo šta smo imali prilike da vidimo. Ko je bio najbolje odeven na MTV VMA sinoć? Glasaj u nastavku! The post Prvi crveni tepih tokom korone: MTV održao dodelu video nagrada, pogledajte poznate appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Prva dodela nagrada uživo bez publike: Pogledajte sve nastupe sa MTV VMA 2020

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2020

Dodela MTV Video muzičkih nagrada održana je sinoć u Njujorku, na više lokacija širom grada, zbog pandemije korona virusa. Iako se činilio da će bez publike manifestacija biti osuđena na propast, velika imena bila su tu da spase stvar. Lady Gaga, Ariana Grande, the Weeknd, Miley Cyrus, BTS,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.