Potvrđeno pisanje SVETA: Anastasija Ražnatović ima novog dečka – Miloša Teodosića!

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SVETA: Anastasija Ražnatović ima novog dečka – Miloša Teodosića!

Ćerka folk dive Cece Ražnatović Anastasija nedavno je raskinula dugu vezu sa Kostadinom Terzićem, nakon čega je započela romansu novim dečkom zbog čega, kako je otkrio SVET, često putuje u Moskvu. Reč je o kapitenu naše košarkaške reprezentacije Milošu Teodosiću, navodi Blic.

Upravo zbog Teodosića Anastasija je, nedavno boravila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Moskvi, odakle je često objavljivala fotografije na društvenim mrežama. U Moskvi Teodosić igra za košarkaški klub CSK.

Iz Moskve se Anastasija nedavno vratila puna utisaka, toliko da, kako je rekla, razmišlja da se preseli u Rusiju.

U Moskvi mi se stvarno sve sviđa, ne mogu da izdvojim ništa posebno. Dopada mi se i energija, ljudi, znamenitosti ali i šoping. Mogu da kažem da bih jednog dana mogla da živim tamo”, rekla je Cecina ćerka nakon povratka u srpsku prestonicu, a sada kada su i emocije umešale prste nije isključeno da će mlada Ražnatovićeva zaista napustiti rodni grad i preseliti se u rusku prestonicu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.