Potvrđeno pisanje SVETA: Anastasija Ražnatović ima novog dečka – Miloša Teodosića!

Izvor: Svet, 14.Okt.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SVETA: Anastasija Ražnatović ima novog dečka – Miloša Teodosića!

Ćerka folk dive Cece Ražnatović Anastasija nedavno je raskinula dugu vezu sa Kostadinom Terzićem, nakon čega je započela romansu novim dečkom zbog čega, kako je otkrio SVET, često putuje u Moskvu. Reč je o kapitenu naše košarkaške reprezentacije Milošu Teodosiću, navodi Blic.
Upravo zbog Teodosića Anastasija je, nedavno boravila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Moskvi, odakle je često objavljivala fotografije na društvenim mrežama. U Moskvi Teodosić igra za košarkaški klub CSK.
Iz Moskve se Anastasija nedavno vratila puna utisaka, toliko da, kako je rekla, razmišlja da se preseli u Rusiju.
U Moskvi mi se stvarno sve sviđa, ne mogu da izdvojim ništa posebno. Dopada mi se i energija, ljudi, znamenitosti ali i šoping. Mogu da kažem da bih jednog dana mogla da živim tamo”, rekla je Cecina ćerka nakon povratka u srpsku prestonicu, a sada kada su i emocije umešale prste nije isključeno da će mlada Ražnatovićeva zaista napustiti rodni grad i preseliti se u rusku prestonicu.
PR tim Miloša Teodosića je povodom informacije da je srpski košarkaš u vezi sa mladom Anastasijom rekao da košarkaš ne daje izjave o privatnom životu.
Cecina ćerka rekla je da je srećna emotivnim statusom, ali i da ne želi da priča o emotivnom životu.

 
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno pisanje SVETA: Anastasija Ražnatović ima novog dečka – Miloša Teodosića!

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2016

Ćerka folk dive Cece Ražnatović Anastasija nedavno je raskinula dugu vezu sa Kostadinom Terzićem, nakon čega je započela romansu novim dečkom zbog čega, kako je otkrio SVET, često putuje u Moskvu. Reč je o kapitenu naše košarkaške reprezentacije Milošu Teodosiću, navodi Blic...Upravo zbog...

Nastavak na Scandal.rs...

Cecina ćerka u vezi sa slavnim srpskim košarkašem?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016

Nakon raskida sa Kostadinom Terzićem, Anastasija Ražnatović je utehu pronašla u novom dečku, a kako tvrdi "Blic", ćerka Cece Ražnatović je navodno u vezi sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem...Anastasija je, prema pisanju "Blica", nedavno bila u Moskvi upravo da bi se videla sa Teodosićem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2016

☕️👒 A photo posted by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 3, 2016 at 10:59am PDT Anastasija Ražnatović ima novog dečka. Nakon raskida dugogodišnje veze sa Kostadinom Terzićem, ona je započela romansu sa proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem. Kako prenosi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.