Pevačica u akciji: Saška ispipala Marinu, a onda se počupala sa Gogom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Maj.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica u akciji: Saška ispipala Marinu, a onda se počupala sa Gogom! (video)

U večerašnjoj igri suđenja Saška Karan je tužila Marinu Perazić jer je za nju rekla da ima ozbiljne promene u raspoloženju i da se sve čudnije ponaša. Karanovu je ova izjava veoma povredila.

To je čista nebuloza. Očigledno je prespavala moj ulazak, pa ne zna da sam ja pozitivna, nasmejana… Na žurkama sam uvek jedna od glavnih. Ja sam neko ko širi pozitivnu energiju, a Marina mene ne kapira. Njena konstatacija je totalno pogrešna“, ljuta je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pevačica, a Marina je ostala pri svojim tvrdnjama da Saška zaista ima česte promene raspoloženja.

Koleginice su se žustro raspravljale oko Saškinog ponašanja, a onda se pevačica dotakla nedavne situacije, kada ju je Marina uštinula za guzu. Taj potez Perazićeve šokirao je Sašku, koja se zabrinula za seksualnu orjentaciju Marine Perazić.

Da bi demonstrirala kako je to izgledalo, Saška je prišla Marini i pošteno je ispipala. Plavokosa pevačica se branila, ali to nije sprečilo Karanovu da je uhvati za grudi i guzu, za koju tvrdi da je plastična.

Ovako je to izgledalo! Jurila si me i da me poljubiš“, zabrinuta je bila Saška, dok je Marina negirala njenu priču.

Nakon što je pošteno ispipala Marinu Perazić sa kojom se sudi, Saška je nastavila da nervira farmere, a iz takta je uspela da izbaci Gogu Aleksić, sa kojom je u svađi.

Goga se pobunila zbog podužeg izlaganja pevačice i njenog uplitanja u tuđe monologe, pa se uputila ka Saški, ne bi li je prekinula. Kao što se moglo očekivati, njihova komunikacija bila je veoma burna.

“Tebe j*bu za pare! Raspale ti se usne, od zaraze si se sva raspala! Ofucala si se od j*bačine“, oštra je bila Saška, a to je Gogu veoma iznerviralo, pa ju je počupala.

Ti si matora kobila! Mene nije sramota! Otpada ti kosa od zlobe“, uzvratila je Goga.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.