PRVI PUT POSLE TURNEJE: Kija sumirala utiske i progovorila o LJUBAVI U AMERICI, a onda i o selidbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT POSLE TURNEJE: Kija sumirala utiske i progovorila o LJUBAVI U AMERICI, a onda i o selidbi

Nije oduševljena Amerikom.

Kristina Kija Kockar bila je dva meseca na turneji u Americi, gde je nastupala sa  koleginicom Katarinom Živković. Sada je prvi put posle toga sabrala utiske i podelila ih sa publikom.

Opšte je poznato da pevači i generalno muzičari vole bakšiš jer to znači da se gostima sviđa njihovo izvođenje, a Kija se po tome razlikuje od kolega jer bakšiš, kako sama ističe, ne uzima.

- Ima klubova, ima banket sala, ima koncertnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sala, bilo mi je malo čudno na početku. Čak i bakšiš, ja nikad ne uzimam bakšiš, to je tamo sasvim normalno. Bilo mi je malo čudno, ali sam se navikla - rekla je Kija.

Kockareva nije oduševljena Amerikom, a ni momci joj tamo nisu po ukusu.

- Čikago mi se najviše svideo, to je grad gde bih definitivno mogla da živim, a inače Amerika kao Amerika mi nije nešto. Nije kao u filmovima - rekla je Kija i dodala.

- Nisam se zaljubila tamo, da jesam, verovatno bih ostala. Mislim da je naše gore list najbolji.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: DA LI ĆE BEKVALČEVA DA MU ODGOVORI? Pevač priznao da se ZALJUBIO U NATAŠU čim ju je video u OVOME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.