PRVA DISKVALIFIKACIJA! Produkcija donela konačnu odluku - ZBOG FIZIČKOG NASILJA ON NAPUŠTA ZADRUGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA DISKVALIFIKACIJA! Produkcija donela konačnu odluku - ZBOG FIZIČKOG NASILJA ON NAPUŠTA ZADRUGU!

Nema nazad!

Uoči prve večeri "Zadruge 2" došlo je do svađe i žestokog sukoba između pevača Mirka Gavrića i novopečenog rijaliti igrača Marko Cvetićanina.

Marko je još u studiju kod Dušice Jakovljević najavio skandal, kada je publici zagolicao maštu time što je najavio problem odmah po ulasku. Tako je i bilo.

Čim je izašao iz broda, Cvetićanin se zaleteo na Mirka Gavrića, sa kojim, kako kaže, ima neraščišćene račune. Do fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontakta je došlo zbog toga što je Gavrić Marka na Instagramu nazvao "pi*ka šarena". U konflikt se upleo i Vladimir Tomović, koji je pokušao da ih razdvoji, a onda su i njih dvoje počeli da se tuku.

Policija je odmah reagovala, te su Marka odveli u zatvor koji se nalazi u okviru "Zadruge", dok je Mirko otišao na kapiju, dozivajući produkciju, tražeći da izađe ili on ili Marko, jer ne želi da trpi nasilje.

Produkcija je donela odluku da ipak diskvalifikuje Marka Cvetićanina, jer je prekršio pravilo i počinio fizičko nasilje. Nakon pisma u kome im je to saopšteno, Marko je momentalno napustio imanje u pratnji obezbeđenja.

Necenzurisani snimak tuče možete pogledati OVDE!

Spisak svih zadrugara druge sezone, možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.