PROŠLE GODINE SAHRANILA NAJBOLJEG DRUGA, A ONDA JOŠ NJIH 5: Zadrugarka doživela veliku traumu, svi zanemeli zbog njene priče!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 15:59

PROŠLE GODINE SAHRANILA NAJBOLJEG DRUGA, A ONDA JOŠ NJIH 5: Zadrugarka doživela veliku traumu, svi zanemeli zbog njene priče!

Progovorila o svemu!

Voditeljka Ana Radulović je ušla u Belu kuću i dala učesnicima šansu da u 5 minuta kažu sve što do sada nismo čuli o njima.

Reč je dobila Vivien Kurtović koja je izlaganje počela jednim performansom.

Imam jednu emotivnu i jednu ludačku stranu. Ne volim plitke razgovore i oženjene muškarce. Obišla sam pola sveta i pišem umetničke tekstove. U ljubavi mogu da volim celim srcem ali taj neko to mora da zasluži. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Volim duhovnost, životinje i muziku -rekla je Vivien.

Reč je dobila Irina 2 Hot.

Rođena sam u Požarevcu, ali sam kao beba otišla u Austriju i maternji jezik mi je nemački. Odrasla sam na ranču i obožavam konje i brze trke. Po struci sam zubotehničar. Pokojni Gru me je lično odabrao da gostujem na njegovoj pesmi "Pravi broj" i to mi je velika čast. Posle toga mi je otac preminuo pa sam se vratila za Beč. Bila sam u vezi 15 godina ali nisam mogla da ostanem trudna. Tek nakon očeve smrti sam se ostavrila kao majka i imam ćerku koju najviše volim. Ovde sam da ne bih razdvojila je od oca iako je cela moja porodica u Beču - rekla je Irina.

Reč je dobio Lepi Mića.

Ja sam rođena u prošlom veku u Sarajevu. Živim u Beogradu i imam jedan veliki stan. Imam ženu i ćerku i ponosan sam otac i sin. Moje pesme se pevaju širom sveta. jedem posebnu hranu. imam velike prijatelje i duševno sam bogat čovek - rekao je Mića.

Reč je dobila Anastasia Okolišan.

Ja sam polu Rumunka, po struci sam babica. Završila sam baletsku školu. Imam majku, očuha kojeg volim kao svog oca. Prošle godine sam sahranila najboljeg druga, onda još njih pet. Sa 13 godina sam doživela veliku traumu, o tome neću da pričam. Muziku najviše volim i ona me leči. Ovde me ne interesuju nikakve priče i ne bih volela da se neko meša u moje. Trenutno sam u vezi to možeti videti - rekla je Anastasia.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.