PROGOVORILA O NAJBOLNIJOJ TEMI: Miljana odgovorila da li se kaje što je išla na abortus (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 07:48

PROGOVORILA O NAJBOLNIJOJ TEMI: Miljana odgovorila da li se kaje što je išla na abortus (VIDEO)

Najteža odluka.

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

U program se uključila gledateljka iz Njujorka.

- Miljana, kako spavaš nakon toga što si ubila bebu? Željko je presladak. Ermina, pitala bih te kakav je osećaj, da li možete da kažete da ste dobra majka? Kako se oseća vaš sin dok gleda klip sa Banetom Čolakom? Ermina, kako biste se vi osećali da vaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka nazove u program, i da se neko ponese kao vi i Miljana, kao što ste vas dve kad se uključila Anabelina majka? U "Zadruzi 1" i "Zadruzi 2" smo navijali za Lunu, pa u trojci za Anabelu i Mirka - govorila je gledateljka.

- Fenomenalno. Opravdavam da deca ne treba da se rađaju ako nisam u braku, nisam razmišljala na vreme. Ponovo bih to uradila da mogu da vratim vreme. Dete nije igračka, detetu trebaju i otac i majka. Ja sam samohrana majka, ali sa nekim ko je neradnik, dete nije igračka. Meni je teško, to je verovatno greh, i ja ću platiti za taj greh. Moja majka se uključila, pa su isto pričali preko nje - odgovorila je Miljana.

- Ja sa sinom nisam bila u rijalitiju da bi vi videli kakva sam majka. Ja sam imala grešaka. Moja majka se nikad ne bi uključila u emisiju, davala izjave. Moja majka bi bila uvek uz mene i mog sina. Ona čim se uključila u program dala je sebi na značaju da je komentarišemo. Iz moje porodice niko ništo nije izjavio. Moja porodica iz Sarajeva, svako me podržao. Nit se stide, niti se sramote. Ja ne mogu da se predstavljam i ne želim da budem što nisam. Ja osećam i ne verujem Anabeli. Ja sam ovde da kažem svoje mišljenje. Gospođa kaže da nisam naučila neke manire u Beču, kao da ih u Sarajevu ne bih naučila - rekla je Ermina.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZBOG LUNE SAM NERVNO OBOLELA, PRED SMRT NEKA MI TRAŽI OPROST" Anabelina majka se uključila uživo, nastao haos

Izvor: Blic, 09.Avg.2020

Jadranka Polutak, majka Anabele Atijas, uključila se sinoć u emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.