PROCURILO! MA, KAKAV MIŠEL! Mina dan pre POLJUPCA sa Gvozdenovićem otkrila da je on NJENA SPRDNJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 16:16

PROCURILO! "MA, KAKAV MIŠEL!" Mina dan pre POLJUPCA sa Gvozdenovićem otkrila da je on NJENA SPRDNJA?

"Meni ništa nije jasno!"

Danas su glavna tema, na porodičnom sastanku, nova veza Mišela Gvozdenovića i Mine Vrbaški, koji su sinoć proveli noć zajedno u krevetu.

Međutm, Jovana Tomić Matora je otkrila šta joj je Mina reklla dan pre poljupca, te seumnja da je sve taktika i njena igra, ali je ipak podržala njihovu vezu.

- Zaista mi je bio šou kad sam videla Minu i Mišela. Ja od nje sve očekujem, mladi smo, ne bi mi bilo čudno ni da ste se opalili. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ali mi je čudno da si ti neko ko je pričao nešto drugo. On je uporedo malo koketirao i s Minom i sa Draganom. Sad se prebacuje njoj, ali mi je veći šok od njega. I da je kombinacija, i da je veza, ali ne znam da li je ovo Mišel iz kuće ili iz paba. Meni se više sviđa Mišel iz kuće, i kad se zeza i kad se šali. Juče sam pitala Minu, ona mi je rekla- ma kakav Mišel. A naravno da bi svaki muškarac bio sa njom - govorila je Matora.

- On je govorio za devojke generalno, da nisu nešto, da nema šanse da nađe, i odjednom ispadne najgori - rekao je Kristijan.

- Za mene je ovo petougao Mina, Paula, Fran, Car, Mišel i Dragana, ustvari šestougao. Meni ništa nije jasno, samo mi je normalno da se dvoje ljudi mladih privlači - dodala je Matora.

- Meni nije ništa jasno, meni da je neko rekao da ću ući ovde i poljubiti se, ne bih verovao - rekao je Mišel.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.