PREŽIVELA PAKAO: Popularna srpska pevačica morala na OPERACIJU - rešila VELIKI zdravstveni PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŽIVELA PAKAO: Popularna srpska pevačica morala na OPERACIJU - rešila VELIKI zdravstveni PROBLEM!

Otvorila dušu.

Da je popularnost nemilosrdna to znaju mnogi koji su okusili dašak slave u našoj zemlji. Zvezde često trpe pritisak da uvek moraju da su maksimalno sređene, doterane, moderne i u korak sa trendovima, ili čak ispred njih.

A kako je poslednjih decenija trend da pevačice, glumice i uostalom mnoge javne ličnosti koriguju izgled, neke u tome i preteraju, te postanu neprepoznatljive.

Pevačica Olja Bajrami je jedna od retkih koja je imala estetsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operaciju, ali ne kako bi nešto povećala već kako bi smanjila. Ona je kao mala imala zdravstvenih problema zbog veličine grudi, i odlučila je da ih smanji i oblikuje, ali ne i da stavlja silikone jer nema potrebe za tim.

A post shared by Olja Bajrami🍀🦋 (@oljabajrami) on Aug 7, 2019 at 12:07pm PDT

- Nemam ništa protiv estetske hirurgije, svako treba da uloži u sebe i ispravi nešto na sebi ako smatra da je to dobro za njega. Ja sam imala tu jednu operaciju, i prezadovoljna sam rezultatima, sve ostalo je moć šminke na meni. Na licu za sad ništa ne planiram da menjam, ali žašto da ne u nekoj budućnosti možda neki filer, hyaluron zavisi šta bude trebalo u tom trenutku.

GOLOTINJA U LAJVU MILICE TODOROVIĆ! Instagram goreo, reagovala i Ana Bekuta: Šta to radiš, devojčice?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.