Izvor: Scandal.rs, 09.Avg.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLEO ANDRIJANU, PA SE BACIO NA NOVU: Đekson SMUVAO novu zadrugarku? Sve pršti od strasti! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Sanja Stanković, sinoć je proslavila 25. rođendan. Sa svojom drugaricom i bivšom cimerkom Anom Korać, nakon toga održala je nastup na jednom beogradskom splavu. Njih su došli da podrže mnogi bivši zadrugari kao što su Teodora Džehverović, Bora Santana, Milan Milošević, Sara Reljić, Nadežda Biljić i Nemanja Đerić Đekson, koji je The post PREBOLEO ANDRIJANU, PA SE BACIO NA NOVU: Đekson SMUVAO novu zadrugarku? Sve pršti od strasti! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE IZGLEDAO PRVI PEVAČKI NASTUP SANJE I ANE KORAĆ: Razgolićene na bini, ko je uopšte slušao išta! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 09.Avg.2018

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković noćas je sa više prijatelja i zadrugara proslavila svoj rođendan. Očekivano, uz slavljenicu je bila Jovana Tomić Matora, ali i Sara Reljić, Bora Santana, Nemanja Đerić Đekson, Milan Milošević, kao i Ana Korać, sa kojom je Sanja sinoć...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.