POKAŽITE MILOST... Karleuša uputila javni apel - Zamolila bih sve... Veoma joj je važno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 15:02

"POKAŽITE MILOST..." Karleuša uputila javni apel - "Zamolila bih sve..." Veoma joj je važno! (FOTO)

Poslušajte...

Jelena Karleuša često ističe kako vodi računa o biljkama i životinjama, ne konzumira ništa životinjskog porekla, a trudi se da na sve načine čuva svoju okolinu.

Upravo tim povodom je objavila i jedan javan apel, za koji se nada da će je mnogi poslušati:

- Zamolila bih sve ljude koji ubijaju insekte, zmije, žabe, miševe itd. pod izgovorom da su ružni, ljigavi, odvratni, da ih se plaše, da shvate da smo i mi nekome ružni, odvratni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se i nas neko plaši, ali ne sme da nas ubije. Pokažite milost, poštedite im život, sklonite ih negde u travu, bolje ćete se osećati. Jer za razliku od nas, životinje, insekti, nisu krivi što žive na ovoj planeti sa nama. I ono najbitnije, molim vas učite decu milosti prema životinjama i usadite im svest o ekologiji. Naša planeta, naša priroda, eko sistem i sve u njemu zavisi od budućih poteza naše dece. Mislite o tome i budite odgovorna, razumna bića iz porodice homosapijensa - apelovala je Karleuša.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.