POBEDIĆE LJUBAV?! Vladimir VUČE Staniju ka sebi, a ONA... Njegova ŽELJA je tako jaka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDIĆE LJUBAV?! Vladimir VUČE Staniju ka sebi, a ONA... Njegova ŽELJA je tako jaka! (FOTO)

Neizvesno!

Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević su sa svojom vezom obeležili jedan period Zadruge. Po njihovom izlasku iz rijalitija oni su ostali u vezi, ali se ona vrlo brzo raspala.

Stanija je vrlo brzo produžila svojim putem, ali Vladimir izgleda nije preboleo Dobrojevićevu. Ona je njemu preko svog Pr tima poručila da više ne želi da nešto ima sa njim, ali on ne odustaje.

Svojim poslednjim Instagram storijem on je potvrdio da se još nada pomirenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Stanijom, a evo šta je napisao.

- Ako te gura od sebe, ti vuci ka sebi. Matematika je jasna... Neće pobijediti jači, pobijediće ko ima jaču želu - napisao je Vladimir.

Da li je ovaj stori bio direktna poruka Staniji, koja je za sada tiha i da li će ona popustiti? Ostaje da vidimo.

Najzgodnija srpska voditeljka progovorila o ZLOSTAVLJANJU: Muškarci i ona... Zaprepastila sve! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.