PLJUŠTE PRETNJE! Marija izričito ZABRANJUJE Zoli da se približi Miljani - Pokušaj da dođeš u Niš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTE PRETNJE! Marija izričito ZABRANJUJE Zoli da se približi Miljani - "Pokušaj da dođeš u Niš!"

Sve je napetije!

Zorica Marković je u sinoćnoj "Igri istine" postavila pitanje Lazaru Čoliću Zoli, a samo se nadovezala na prethodno.

- Da li sam ja tebi nešto pogrešno rekla? Ja sam rekla da ih nikada nisi uvredio, ali ja nisam bila sa vama konstantno - upitala je Zorica.

- Nije mi svejedno, ali nemam ni želju, ni volju da se pomirimo. Mi smo posle raskida 2 dana seli i dogovorili se da budemo u korektnim odnosima. U suštini ti se ograđuješ od svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznošenja i mojih, i njenih, kao da ne znam ko je kriv - uzvratio je Zola.

- Ma ona je kriva i hvala Bogu da niste više zajedno! Za razliku od tebe, Miljana se vrlo brzo veže za ljude i rekla sam ti da se ne igraš sa njom, da ne bi patila. Da vodiš računa, da joj ne daješ lažne nade! Sa Miljanom si završio, ja ti kažem! Nikada se nećete pomiriti, jasno joj to kaži. Ajde pokušaj da je pozoveš nakon tih mesec dana kada se odmoriš, a kamoli da dođeš u Niš - dobacila je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

P*rno glumci otkrili TAJNE sa snimanja: "Čim skinem pantalone..." A ovo je MINIMALNA VELIČINA P*NISA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.