PLJUNUO JE NA MENE! Priznanje Anabele Atijas povodom IZDAJE Mirka Gavrića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUNUO JE NA MENE! Priznanje Anabele Atijas povodom IZDAJE Mirka Gavrića! (FOTO)

Strašne reči!

Nakon sinoćnjeg izlaganja Mirka Gavrića u kom je otkriveno da su navodno Kija Kockar i Slobodan Radanović u njegovom stanu, noć pre početka emitovanja prve sezone "Zadruge", dogovorili da pevač prevari pobednicu rijalitija na imanju u Šimanovcima, te da će mu ona oprostiti ukoliko se ne zaljubi, postavljeno je pitanje na koje muzički producent nije imao odgovor.

Naime, svi su se zapitali zbog čega je Mirko, kao najbolji prijatelj Anabele Atijas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znajući sve to, pustio pevačicu da se bori za ljubav svoje ćerke Lune Đogani i oženjenog pevača, zbog čega se našla na stubu srama.

Gavrić je istakao kako je pokušao da upozori Lunu, te joj je po svom kumu iz "Tropiko benda" poslao poruku da se okane Radanovića, još 17. dana rijalitija, ali da je ona ignorisala taj savet. Ipak, treba napomenuti da je rijaliti trajao devet i po meseci, a da je za sve to vreme Mirko bio na Anabelinoj strani.

- Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati - napisala je gospođa Atijas na društvenim mrežama, dok je za medije bila nedostupna za komentar, a mnogi su u ovome videli otvorenu poruku Mirku, premda to ona sama nije naglasila.

Ipak, drugi deo njenog obraćanja javnosti je još više pobudio sumnju.

- Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni - zaključila je Anabela, koja je obećala svojoj ćerki da se neće oglašavati povodom dešavanja u "Zadruzi 2".

FATALAN KRAJ KIJE KOCKAR! Tablete, muškarci, slava, pa... Sama, nema nikoga! Ovo je JE-ZI-VO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.