PEVAČICA SE OGLASILA IZ KARANTINA: Ne pada mi teško izolacija kreativno provodim vreme  EVO i SA KIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA SE OGLASILA IZ KARANTINA: "Ne pada mi teško izolacija kreativno provodim vreme " EVO i SA KIM!

Uživa...

Kako se Korona virus proširio i na našu zemlju, tako je uveden i policijski čas, kada je zabranjeno izlaziti na ulice u periodu od 20h do pet ujutru. Tim povodom smo kontaktirali i pevačicu Jasnu Milenković Jami, da za naš portal, Srbija Danas, opiše, kako provodi svoje vreme u izolaciji.

  - Pozdrav svim čitaocima Srbija Danas. Ne pada mi teško ova izolacija, jer sam se odlično organizovala. Provodim vreme sa mojom divnom porodicom i psom. Dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vežbam s obzirom da imam malu teretanu u stanu, ćaskam sa prijateljima putem društvenih mreža, gledam dobre filove i serije. Provodim dosta vremena na terasi koja je moja zelena oaza, istražujem neke zanimljive recepte sa egzotičnim voćkicama. Eto svašta, lepo i korisno. Uglavnom mi brzo prolaze dani, jer su maksimalno ispunjeni.

Pevačica je imala poruku i za sve čitaoce portala Srbija Danas.

 - Pokušajte da izaberete nešto od ovoga što ja radim, nemojte puno da jedete i da se opustite u ležanju i sedenju. Naterajte sebe na neke lagane vežbice koje možete da radite dok sedite i ležite. Ljubi vas Jami.

  HIT SNIMAK! Italijani u izolaciji slušaju SEKU ALEKSIĆ: U zatvorenom gradu ORI SE SRPSKA MUZIKA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.