PADAJU VILICE! Nikolija POČASTILA sve provokativnim izdanjem: Zadnjica u PRVOM planu, a tek ambijent!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 11:04

PADAJU VILICE! Nikolija POČASTILA sve provokativnim izdanjem: Zadnjica u PRVOM planu, a tek ambijent!

Uživa.

 Pevačica Nikolija Jovanović važi za jednu od pevačica čiji se rad i stil veoma razlikuju u odnosu na većinu njenih kolega na ovim prostorima, te je neretko baš zbog toga pod budnim okom javnosti.

 Ona je odlučila da pobegne iz zemlje od cele situacije sa korona virusom i da napuni baterije i da uživa, a svoje mnogobrojne fanove je počastila veoma provokatinom fotografijom.

Naime, na sebi je imala ljubičasti bikini, a njena zadnjica u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planu i izvajano telo jestu ono što je privuko pažnju svih, a priroda oko nje je upotpunila doživljaj i čitavu fotografiju.

Jungle jungle🌴

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 18, 2020 at 6:05am PDT

 - Džungla, džungla - napisala je Nikolija kratko, a pozitivni komentari su krenuli da se ređaju.

- Zar sme da se bude ovako lep? - Infarkt me skoro spucao, nije mi dobro. - Džungla je lepa samo ako si ti u njoj. - Koliko lepote... samo su neki od njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.