Ova holivudska zvezda se nikada ne skida, a sada je prvi put SKROZ GOLA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova holivudska zvezda se nikada ne skida, a sada je prvi put SKROZ GOLA! (FOTO)

Prelepu Kejt Hadson, zaista retko možete da vidite, čak i u polu-golišavom izdanju, pa zato i ne čudi što je slika na kojoj je poznata glumica skroz gola, izazvala ogromnu pometnju na internetu.

Kejt je bez ijedne krpice na sebi pozirala naga za magazin "Love", a malo je reći da su njeni fanovi oduševljeni, jedino se većina žali... što fotografija nije malo svetlija.

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on Jun 30, 2016 at 7:05am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SMRŠALA, PA NAPRAVILA HAOS: Ana Kokić pozirala u bikiniju i ZALEDILA sve na Instagramu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016

Pevačica Ana Kokić, koja je bila članica žirija u prošloj sezoni šoua "Tvoje lice zvuči poznato", doterala je liniju do savršenstva i novim fotografijama je izazvala lavinu komplimenata na Instagramu...Ana je pozirala u bikiniju, u svrhu promocije novog singla koji će tek objaviti, međutim,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.