OVO NIKO NIJE ZNAO! Uroš Ćertić je nekoliko meseci pre ZATVORA dobio SINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2020, 01:03

OVO NIKO NIJE ZNAO! Uroš Ćertić je nekoliko meseci pre ZATVORA dobio SINA!

Skrivao od javnosti!

Kaskader Uroš Ćertić, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, pre nego što je uhapšen ispričao je, da je nedavno postao otac.

Kaskader Uroš Ćertić u tajnosti je držao vest da je pre nekoliko meseci postao otac. On je sa izabranicom Ivanom Papić dobio prvo dete, a to je otkrio malo pre nego što je uhapšen.

- Istina je, postao sam otac. Dobio sam sina. Nikola se zove. Ima već par meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smo to strogo čuvali od javnosti, malo ljudi je i znalo da je Ivana trudna - otkrio je Ćertić.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

VRELA CECA! Sunčala se na luksuznoj jahti, a kad se okrenula, svi su ostali BEZ DAHA: "Au, ti ženo GORIŠ!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.