OU! Mišel izabrao NJU za omiljenu osobu! Ekstaza oduševljenja u kući - voditelj VIKAO NAJGLASNIJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2021, 08:00

OU! Mišel izabrao NJU za omiljenu osobu! Ekstaza oduševljenja u kući - voditelj VIKAO NAJGLASNIJE! (VIDEO)

Ona ide u hotel, prvi put u ovoj sezoni.

Ovonedeljni vođa Mišel Gvozdenović izabrao je potrčke, Miljanu Kulić i Filipa Cara, a potom je došlo vreme da izabere i omiljenu osobu.

- Što se tiče omiljene osobe, ne bih da dižem više njih. Odabraću jednu tužnu osobu, koja je bila vesela kad je sa mnom prošetala. Mislim da ćemo se lepo družiti i lepo pričati. Moja omiljena je Sanja Stanković - objavio je Mišel.

- Meni je ovo top! Nisam bila ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone u hotelu. Ja volim da se družim sa njim, tako da ćemo se družiti lepo - rekla je Sanja.

- Ako ti je neprijatno, meni nije, jer te stvarno gledam kao drugaricu. Ja ću ti ustupiti krevet ako treba - dodao je Mišel.

Zadrugari su povikali od oduševljenja kada su čuli Mišelovu odluku, a među najglasnijima je bio voditelj Milan Milošević.

- Žao mi je što je Matora u toaletu. Viknuću glasnije, možda me čuje - omiljena osoba je Sanja Stankoviiić - povikao je Milan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.