Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PRODUKCIJE TV HEPI: Internetom KRUŽI SNIMAK, Dalila i Dejan sve POTVRDILI

Posle žestoke svađe između Miloša Bojanića i Dejana i Dalile Dragojević, gde su se iznele neke pikanterije iz prethodnih učešća u rijalitiju “Parovi”, internetom kruži snimak,koji i dokazuje da je poznati folker imao ulogu u produkciji Hepi televizije, kao “skriveni” takmičar. “Skriveni” takmičar se javljao redovno u program i bio je na neki način takmičar The post OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PRODUKCIJE TV HEPI: Internetom KRUŽI SNIMAK, Dalila i Dejan sve POTVRDILI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA HEPI PRODUKCIJE - Isplivao SNIMAK koji odaje SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14

Šokantno!..Nakon današnjeg okršaja Miloša Bojanića i Dejana i Dalile Dragojević, gde su se iznele neke pikanterije iz prethodnih učešća u rijalitiju "Parovi", internetom kruži snimak,koji i dokazuje da je poznati folker imao ulogu u produkciji Hepi televizije, kao "skriveni" takmičar..."Skriveni"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.