OTAC JE IZVREĐAO! Skandal uživo u Parovima, voditeljka pod RAFALNOM PALJBOM - reagovala JOŠ ŽEŠĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC JE IZVREĐAO! Skandal uživo u Parovima, voditeljka pod RAFALNOM PALJBOM - reagovala JOŠ ŽEŠĆE

Uh, opasno!

Vesna Vukelić Vendi se osvrnula na emisiju "Upoznajte Parove" gde je gostovao Cokin otac i odgovorila mu na spominjanje njenog imena.

- S obzirom da sam ja plaćeni voditelj koji ima identitet, autoritet i integritet. Istina je moje najveće oružje. Izvesni gospodin Tasić je došao u studio i spominjao moje ime ničim izazvan, i komentarisao je prvi kako ja vodim - rekla je ona i dodala:

NEVERICA! Kija snimljena U VENČANICI! Progovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i o TAJNOM VENČANJU i braku - nije imala kud (VIDEO)

- Onaj ko se drzne da spomene moje ime, moraće da zna ko se mača lati od mača će i da strada...Poslao je nevaspitano dete u rijaliti koje je odmah zatrudnelo sa Lakićem koji je istrošen. Moja ličnost je dovoljna da pretvorili sve u pah pepeo i dim.

Coka je pokušala da odbrani svoga oca, pa je dobacivala voditeljki, ali Vendi joj je rekla da će završiti u izolaciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.