ON JE POTPUNO DRUGAČIJI: ZVEZDA RIJALITIJA - Modni stilista je ODMAH po ulasku NAPRAVIO pravu pometnju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2020, 01:46

ON JE POTPUNO DRUGAČIJI: ZVEZDA RIJALITIJA - Modni stilista je ODMAH po ulasku NAPRAVIO pravu pometnju!

Žene su potpuno odlepile!

Večeras je najveću pometnju napravio ulazak učesnika četvrte sezone "Parova", svima već poznatog Nevena Ciganoviča, poznatog hrvatskog modnog stilistu.

Neven je opšte poznat po svim estetskim operacijama koje su mu doslovno promenile izgled sa kojim se kako on kaže ponosi. Učestvovao je u rijalitijima kao što su "Survivor" i "Big Brother", ali je pravo iznenađenje doživeo kada je prvi put ušao u "Parove" u četvrtoj sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i napravio opštu pometnju među učesnicima!

- Operisao sam nos, jagodite, obrve... Ma sve! - objasnio je Ciganović.

- Razbio sam sve predrasude, mislim da su se mnogi ljudi zbog mene opustili i misle drugačije - rekao je on.

Zbog ovog učesnika već je pala prva prepirka i obračun među novim takmičarima, a šta se od njega očekuje u ovom rijalitiju, možemo samo da nagađamo s obzirom da Ciganović važi za jednog od kontraverznijeg rijaliti igrača.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.