Ko je ponudio najviše, njegova je: Devojka na online aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 25.Okt.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ponudio najviše, njegova je: Devojka na online aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara! (FOTO, VIDEO)

Brazilska studentkinja Katarina Miljorini (20) prodala je na aukciji svoju nevinost za 780.000 dolara. Za njeno devičanstvo najvišu ponudu dao je muškarac iz Japana pod imenom Natsu.

Zadnjeg dana aukcije, u sredu, ponude su sa 150.000 dolara skočile na 620.000, o onda je Japanac ponudio 780.000 i niko nije mogao da da više od njega. Najveći konkurenti su mu bila dva Amerikanca i jedan Indijac.

Katarina se suočava sa mnogim optužbama da postupa kao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prostitutka, ali ona tvrdi da to nije istina. Takođe je izazvala kontraverze i kada se saznalo da će je novinarska ekipa sve vreme pratiti i snimati dokumentarni film o njoj.

- Ja to gledam kao na posao. Imaću priliku da putujem, da budem deo filma i još ću dobiniti bonus za to. Ako to uradiš samo jednom u životu, nisi prostitutka- tvrdi Katarina.

Ona će se sa misterioznim Japancem sresti u avionu ne letu od Australije za SAD. U skladu sa propozicijama aukcije, Natsu će morati da koristi kondom i da se prethodno podvrgne medicinskom pregledu kako bi se ustanovilo da ne boluje od neke polne bolesti.

Inače, 20-godišnja Brazilka rekla je ranije kako će 90 odsto od iznosa dati u dobrotvorne svrhe za gradnju domova siromašnim ljudima.

U isto vreme na aukciji je bio i Alex Stepanov koji je svoju nevinost prodao za samo 3.000 dolara i to ženi iz Brazila.

(Daily mail)

Foto: Daily mail

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodala nevinost za 780.000 dolara

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012

Verovali ili ne, ali od sada imamo i najvišu cenu jedne nevinosti. Ona je "tričavih" 780.000 dolara, a sav novac ide u humanitarne svrhe...Možda je teško poverovati da novac zaista ide u humanitarne svrhe, ali siromaštvo i beda u kojem živi veliki broj Brazilaca upravo su bili povod Katrini Migliorini...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.