Nenad Pagonis: S nestrpljenjem iščekujem rođenje ćerke!

Izvor: Svet, 15.Nov.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Pagonis: S nestrpljenjem iščekujem rođenje ćerke!

Svetski šampion u kikboksu Nenad Pagonis uživa u najlepšem periodu svog života sa emotivnom partnerkom Majom Brukner, koja će u januaru na svet doneti njihovo prvo dete. Nasmejana trudnica odlično podnosi drugo stanje. Mada je u prethodnom razgovoru za “Hello!” izjavio da se nada sinu, budući tata otkriva da je presrećan zbog činjenice da će dobiti kćerku, te da ga je ta vest potpuno preobratila. Emotivni grubijan s nežnošću govori o očinskoj ulozi koja ga očekuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Odlučan u nameri da stvori veliku porodicu, Novosađanin grčkog porekla otkriva da bi osim biološke dece voleo i da usvoji dete, a u uzbudljivu svakodnevicu budućih roditelja gledaoci imaju prilike da zavire u televizijskom šou-programu “Sladak život” na televiziji “B92″. Ovaj sportista nedavno se vratio u Novi Sad sa “Evropskog prvenstva” u Španiji, gde je branio titulu najboljeg u svojoj kategoriji, i sada uživa sa osobom koja u potpunosti prati njegov životni tempo.
Da li ste lako doneli odluku da svoju intimu podelite sa širokim auditorijumom i koji je vaš motiv učešća u televizijskoj emisiji?
- Kada sam dobio ponudu da učestvujem u ovom šou-programu, prvo nisam mogao da zamislim sebe u takvoj emisiji, jer ne pratim mnogo medije, a naročito ne emisije koje se bave tuđom privatnošću. Međutim, pošto sam malo razmislio, a i na nagovor prijatelja da pristanem zbog današnje omladine koja traži uzore u licima sa televizijskih ekrana, odlučio sam da prihvatim ponudu kako bih promovisao zdrav i normalan život kakav vodima, uz Majinu podršku.
Kakve su reakcije vaše porodice, je li neko pokušavao da vas odgovori od vaše namere?
– Svi su me podržali, čak su me nagovarali da pristanem na snimanje.
Kako ste uspeli da uklopite obaveze?
– Oni koji me poznaju znaju koliko sam svestran i aktivan, pa i pored mnogobrojnih sportskih i privatnih obaveza stignem sve da odradim.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE
Intervju: Deana Đukić, Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.