Nataša Kojić se prijavila za azil kao lezbijka?!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2020, 13:03

Nataša Kojić se prijavila za azil kao lezbijka?!

Ćerka Dragana Kojića Kebe godinama živi i radi u Americi. Nataša Kojić se navodno, po nečijem savetu, prijavila za azil kao lezbijka pošto u Srbiji nisu dozvoljeni istopolni brakovi?! 

Nataša Kojić, koja je imala kratku muzičku karijeru u Srbiji i već dugo živi u Americi, navodno je navela da je pripadnica LGBT populacije u zahtevu za azi

Nekadašnja pevačica je u postupku dobijanja američkih papira, zbog čega ne sme da napušta zemlju, jer ima status azilanta u postupku.

Sada je aplicirala za državljanstvo kao pripadnik LGBT populacije.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

KEBINA ĆERKA SE PREDSTAVLJA KAO LEZBIJKA ZBOG AZILA U AMERICI? Isplivale tvrdnje da se Nataša odlučila na lukav plan da dobije papire

Izvor: Blic, 22.Jul.2020

Ćerka Dragana Kojića Kebe Nataša Kojić ni po koju cenu ne sme da napusti Ameriku, u kojoj živi od 2009. godine, jer navodno ima status azilanta u postupku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.