Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup koji ste jedva čekali – Dženan Lončarević na splavu Port By Community!

Dženan Lončarević je jedan od onih pevača koji nikada nisu gradili karijeru skandalima nego isključivo hitovima i uvek prepunim klubovima na kojima nastupaju,a tako će biti i ove srede kada nastupa na spavu “Port” posle uspešnog koncerta koji je održao zajedno sa Lexington bendom na Tašmajdanu. Ovaj iskusni muzičar provešće vas sigurno kroz užarene talase The post Nastup koji ste jedva čekali – Dženan Lončarević na splavu Port By Community! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastup koji ste jedva čekali – Dženan Lončarević na splavu Port By Community!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018

Pred vama je vrhunska noć!..Dženan Lončarević je jedan od onih pevača koji nikada nisu gradili karijeru skandalima nego isključivo hitovima i uvek prepunim  klubovima na kojima nastupaju,a tako će biti i ove srede kada nastupa na spavu “Port” posle uspešnog koncerta koji je održao zajedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.