Najpopularnija srpska voditeljka je pre više od 10 godina nestala: Danas živi u Los Anđelesu, a evo kako je zaradila NADIMAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 09:13

Najpopularnija srpska voditeljka je pre više od 10 godina nestala: Danas živi u Los Anđelesu, a evo kako je zaradila NADIMAK

Ovo sigurno niste znali...

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani rođena je 13. novembra 1980. godine u Beogradu. Svi su govorili da je jedna od najatraktivnijih žena u Srbiji, a onda se povukla i nestala iz javnog života.

A post shared by S.D. (@sandraskovic)

Pre nego šta je počela veliku inostranu karijeru kao manekenka, Sandra je završila Fakultet lepih umetnosti.

Nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''Armani''. A u par navrata je priznala kako joj je Armani bio uzor i zvezda vodilja.

Sani Armani radila je kao manekenka i model, a široj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović “Crveno", gde je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kog se nakon toga i udala, rodila sina, a potom se razvela.

A post shared by S.D. (@sandraskovic)

Sandra je veliku sreću posle našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ na televiziji ''Pink'', tek kada je položila vožnju. A prva saradnja sa ''Pinkom'' desila se 1997. godine za popularni ''Pink Džingl".

Za sebe je priznala da je noćna ptica, tvrdoglava, ali ponekad i usamljena te sklona krajnostima. Izjavila je kako sebe smatra osobom koja ima mnogo samopouzdanja i koja zna da bude posesivna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.