NOVI SKANDAL? Dara Bubamara u crnom donjem vešu, grudi KIPE, seksi do bola! Poruka: čekam te!(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL? Dara Bubamara u crnom donjem vešu, grudi KIPE, seksi do bola! Poruka: čekam te!(FOTO)

Kao u stara dobra vremena porno afere.

Dara Bubamara baš zna kako da podigne prašinu oko sebe. Svojevremeno se dogodio skandal kada su njene gole fotografije završile u magazinima i mnogi to još pamte (podsetite se OVDE). 

Izgleda da se Dara uželela malo medijske pažnje te vrste. Ovoga puta, sama je objavila fotografiju u seksi pozi na krevetu. Dara u poruci na fotki poručuje: "Čekam te, ljubavi".

Dobra stara Dara Bubamara 2. pic.twitter.com/M95VKeURmD
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— babura velika (@BaburaVelika) 20. јануар 2018.

Pretpostavlja se da je pevačica poslala poruku svom dečku, 17 godina mlađem košarkašu Nemanji Bezbradici, budući da je slovo N zaokružila u srce. Ovaj put je pazila da mu ne šalje gole fotografije, ali kod pevačice se nikada ne zna - možda uskoro bude novog skandala.

Dobra stara Dara Bubamara pic.twitter.com/dgWFUvOWWQ

— babura velika (@BaburaVelika) 20. јануар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.