NOVI ČLAN U DOMU KARIĆA! Stefan i Jovana sa svima podelili PRELEPU VEST - ŽENSKO JE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 14:52

NOVI ČLAN U DOMU KARIĆA! Stefan i Jovana sa svima podelili PRELEPU VEST - ŽENSKO JE! (FOTO)

Ne mogu da sakriju radost

Bivši zadrugar Stefan Karić uživa u ljubavi sa misicom Jovanom Ljubisavljević, koju je upoznao u prošloj sezoni popularnog rijalitija.

Jovana već neko vreme živi u kući porodice Karić na Zvezdari, a nedavno su njih dvoje zajedno išli na odmor, gde su proslavili i Stefanov 30. rođendan.

Karić je danas sa svojim pratiocima putem Instagrama podelio šta ga je zateklo ispred vrata, kada je krenuo iz kuće.

- Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad ustaneš, a ovaj mali te zatekne ispred vrata - napisao je Stefan uz snimak, na kome možemo videti štene koje spava u njegovom naručju.

Već na sledećim pričama vidimo da se Karić ne odvaja od njega i da mu je ceo dan u krilu, te verujemo da je rešio da ga usvoji i primi ga u svoj dom i porodicu.

On je objavio i Jovaninu fotografiju sa kucom, koja je, koliko vidimo, žensko.

Misica je nije ispuštala iz naručja, dok joj je spavala na ramenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.