NIKADA NIJE PRIČALA O OVOME: Snežana Savić otkrila zašto nije rodila još dece (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jun.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA NIJE PRIČALA O OVOME: Snežana Savić otkrila zašto nije rodila još dece (FOTO)

Glumica Snežana Savić ima ćerku Anitu Lazić, koja se isto kao i ona bavi glumom. Zvezda serije "Srećni ljudi" objasnila zašto nije rađala još dece, o čemu je prvi put govorila u javnosti.

- Jeste mi žao. Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od njenog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno, a sada da još naknadno doživljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla. Vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put - rekla je Snežana.

Printskrin: RTS

(Telegraf.rs/Izvor: "Azra")

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.