NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Iza maske krije se žena za kojom su uzdisali svi muškarci! Danas ima 51 a izgleda bolje nego ikada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Iza maske krije se žena za kojom su uzdisali svi muškarci! Danas ima 51 a izgleda bolje nego ikada!

Prava bomba!

Zvezda "Čuvara plaže" glumica Dona Deriko (51) se štiti od korona virusa kao i mnoge druge javne ličnosti i pokušava da svojim postupkom natera druge da budu odgovorni prema sebi i svojim bližnjima.

Ona je uslikana u Kaliforniji dok je u kupovini nosila zaštitnu masku na licu sa filterom.

Zaštita joj je bila potrebna i dok je kupovala toalet papir u centru Los Anđelesa, iako već duže vremena po supermarketima u Americi nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni papira ni ubrusa.

Glumica se trenutno nalazi u samoizolaciji za koji se sama odlučila, kao i niz drugih holivudskih zvezda, uključujući i Vanesu Hadžens, Nikol Šerzinger i mnoge druge.

Dona nije želela da rizikuje ni sekunde, pa je nosila masku dok je bila u kupovinu najpotrebnijih stvari u vreme krize i pandemije.

Ona se opredelila za crnu udobnu trenerku i crveni "bejzbol" kačket, dok je na ruci imala tašnu.

Kosu je podigla u punđu i niko je nije prepoznao na ulici, sem iskusnih fotoreportera.

Dok se štitila od korona virusa, izgledalo je kao da joj je kupovina bila uspešna, jer je zadovoljna otišla kući.

Ana Nikolić sada ima MANJE OD 50 KILA! Pogledajte KAKO održava liniju - a ima i posebnu poruku o KORONI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.