NASTUPALA U OVAKVOM STANJU? Katarina Grujić JEDVA STOJI na nogama! Publika nije znala ŠTA se događa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTUPALA U OVAKVOM STANJU? Katarina Grujić JEDVA STOJI na nogama! Publika nije znala ŠTA se događa?

Ne oseća se najbolje!

Popularna pevačica Katarina Grujić nastupala je na jednom beogradskom splavu, gde ju je zatekla ekipa emisije "Premijera". Poznata pevačica otkrila je da planira da izbaci nekoliko pesama pred svoj rođendan, kao što je uradila i sa prošlim albumom, a onda je otkrila da se ne oseća baš najbolje zdravstveno.

- Ja najlepše izgledam kad se najgore osećam. Malo zdravstveno nisam baš najbolje, nešto me boli bubreg, malaksala sam, imala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temperaturu. Da li sam se prehladila ili šta, jedva se držim na nogama. Nije nimalo lako, još ta groznica i malaksalost, ali ne bih nikada otkazala nastup - požalila se Grujićeva.

Pevačica je reporterima "Premijere" ispričala i gde je sve letovala i da je to verovatno razlog zbog kojeg se razbolela.

- Bila sam i u Budvi, na Mikonosu, u Rovinju. Malo radno, malo odmarala, svuda sam stigla po dva, tri ili četiri dana da ostanem i stvarno mi je bilo top. Ali očigledno se nisam odmorila, čim me je sve stiglo sad - ispričala je Katarina, a onda otkrila da li je uživala u nekim ljubavnim avanturama na moru.

- Ljubavne ne, ja sam svakog leta bila u vezi. Avanture nisam imala, i nije mi žao - navela je Katarina.

Ceo prilog iz emisije "Premijera" možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.