Mirka Vasiljević otkriva kako uspeva da održi brak na daljinu (video)

Izvor: Svet, 15.Jul.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević otkriva kako uspeva da održi brak na daljinu (video)

Mirka Vasiljević uputila se sa decom kod muža Vujadina Savića koji trenutno živi i radi u Modaviji, a za emisiju Premijera otkrila je koja je tajna njenog uspešnog braka i da li joj teško pada odvojenost od muža.
“Bilo bi mi čudno da je u Beogradu. To bi onda značilo da nešto sa fudbalom nije kako treba, a da smo tamo stalno, ja ne bih radila. Sve ima svoju draž, za sada je super ovako“, priča Mirka i dodaje koliko su važni zajednički porodični trenuci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Trudimo se da ne prođe više od dva meseca da se ne vidimo, tako da sada idemo na petnaestak dana, pa se vraćam jer me čeka radno leto”, rekla je glumica.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.