Milica Todorović ekskluzivno otkriva: Dečko mi je pomogao da osvojim drugo mesto!

Izvor: Svet, 05.Dec.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović ekskluzivno otkriva: Dečko mi je pomogao da osvojim drugo mesto!

Milica Todorović je nekoliko trentaka od kada je postala vicešampionka Grand festivala, samo za SCANDAL! prokomentarisala da li je zadovojna drugim mestom:
“Nisam očekivala. Uopšte se nisam nadala zato što je bilo mnogo fenomenalnih kompozicija… U stvari presrećna sam zato što sam dala sve od sebe na sceni. Bila sam bolesna i uspela sam da se zalečim, Osvojia sam visoko drugo mesto i zadovoljstvo je stajati pored Dejana Matića i Snežane Đurišić”, priča Milica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Na naše pitanje da li joj je dečko pomogao:
“Naravno! To mu je posao!”, odgovorila je Milica ispre kamere SCANDAL! – a!.
A šta je još rekla pogledajte u intervjuu.


A kako maltretira Milica svog dečka Miloša pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a! Sve o maltertiranju koje proživljavaju i njeni članovi porodice. A šta vas još očekuje u SCANDAL! – u pogledajte OVDE!


 
Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrihted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.