Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!

Izvor: Svet plus, 26.Dec.2023, 10:51

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao uopšte, a porodicu je retko posećivao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!

Rođeni brat bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini života, u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i javnost u šoku.

Mihailova smrt, koja se dogodila juče iznenadila je mnoge, a kako je Republika saznala, on je izvršio samoubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vešanjem.

Janjuša su izveli iz rijalitija "Elita" i saopštili mu vest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:

"Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...

Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo."


Mihailo Janjušević nije često posećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša posebno muči. Ipak, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i delio putem društvenih mreža.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NJEGOVA MAJKA JE U ŠOKU, DRŽIMO SE KAKO MOŽEMO" Tetka i baka Mihaila Janjuševića slomljene: "Planirao je praznike sa porodicom"

Izvor: Blic, 26.Dec.2023

Mihailo Janjušević, najmlađi brat učesnika rijalitija "Zadruga" Marka Janjuševića Janjuša izvršio je samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.