Janjuševa majka za smrt svog sina saznala preko medija: Porodica ga očekivala za praznike, novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 13:46

Janjuševa majka za smrt svog sina saznala preko medija: Porodica ga očekivala za praznike, novi detalji

Porodica pokojnog Mihaila se oglasila i ispričala kako se Janjuševa majka oseća.

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića Janjuša, maneken Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu

Po svemu sudeći, Janjuš se ubio tako što se obesio.

Republika je kontaktirala porodicu Janjušević, koja je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt:

- Kako mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Javili su nam samo da se obesio. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da do|e kod nas u Prijepolje sad za praznike -  rekla je Janjuševa baka, da bi se potom na telefon javila tetka, koja je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon.

- Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkriva tetka o pokojnom Mihailu.

(Srbija Danas/Republika/Preneo L.LJ)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.