Melina Džinović kreira za rasne dame

Izvor: Kurir, 21.Nov.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melina Džinović kreira za rasne dame

Melina priprema kolekciju inspirisanu duhom Pariza, a namenjena je lepoticama na našim ulicama

Oduševljava!

Dizajnerka Melina Džinović kreirala je novu kolekciju, koju će uskoro predstaviti beogradskoj publici. Kroz nju se obraća damama koje prilikom odevanja prevashodno žele da istaknu svoju ženstvenost i naglase eleganciju, ali i zadrže jednostavnost i klasiku.

Njen brend „Hamel“, koji već dve godine uspešno gradi, ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezone upotpuniće ženska linija odevnih predmeta sačinjenih od najkvalitetnijih materijala i krojeva, koji, kako kaže, svaku ženu čine posebnom.

- Moje haljine namenjene su damama koje su principijelne u nameri da to i ostanu, sa svim svojim atributima i manama. Za mene je takva žena i suština i inspiracija, pa mogu da kažem kako je duh Pariza ove godine prilagođen rasnim lepoticama koje šetaju našim ulicama - kaže supruga pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima ćerku Đinu i sina Kana.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duh Pariza u Beogradu

Izvor: Press, 21.Nov.2012

Obraćajući se damama koje prilikom odevanja prevashodno žele da istaknu svoju ženstvenost i naglase eleganciju, ali iz adrže jednostavnost i klasiku, dizajnerka Melina Džinović kreirala je novu kolekciju koju će uskoro predstaviti beogradskoj publici..Njen brend Hamel koji već dve godine uspešno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.