MNOGO JOJ JE TEŠKO! Majka je nije ni pitala kako je, David se TRESAO I PLAKAO kada mu je javila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO JOJ JE TEŠKO! Majka je nije ni pitala kako je, David se TRESAO I PLAKAO kada mu je javila!

Majka i ćerka ne planiraju da se pomire.

Bivša učesnica rijalitija "Snajke" i "Parovi", Aleksandra Subotić, pretučena je u nedelju a za napad je okrivljen njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa.

Aleksandra je izjavila da joj je mnogo teško što je majka Ljuba Pantović nijednom nije pozvala iz Crne Gore da je pita kako je.

☀️☀️☀️🌺 #summer #nomakeup #beauty #love #life

A post shared by LJUBA PANTOVIĆ (@ljuba_champion) on Jul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25, 2018 at 2:02am PDT

Bivša učesnica "Parova" koja se sprema za drugu sezonu rijalitija "Zadruga" dodaje da ju je povredila majčina izjava da je "znala da će joj se to desiti".

- Meni to liči na likovanje. Neka joj ide na čast - kaže Aleksandra u suzama.

Nekad slika govori više od 1000 reči. Hvala svima na velikoj podršci!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 4:45pm PDT

Njih dve su se posvađale pre godinu dana, kada je ćerka optužila majku da ju je iskoristila da bi se pojavljivala u medijima. Zanimljivo je i da su obe imale vezu sa optuženim Čabarkapom, koji je tada maloletnoj Aleksandri napravio dete.

- Ljuba uživa u Crnoj Gori, ni ne pita kako sam! S majkom se nisam čula od prošle godine posle zajedničkog letovanja. Tada smo se posvađale i više nije pozvala ni mene , ni moju ćerku Magdalenu. Očekivala sam da me, posle ovoga što mi se desilo nazove. Da sam čula da ju je neko pretukao, ja bih nju kontaktirala da je pitam kako je - izjavila je Aleksandra.

Hvala bogu na tome što sam te dobila ❤️! Najveća nagrada u mom životu❤️! Volim te #love ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 30, 2018 at 10:03am PDT

Subotićka kaže da je njen suprug David Dragojević, koji je trenutno u Americi plakao kad je čuo da je dobila batine.

- Kad me je Čabarkapa napao, ja sam pozvala Davida. On je sve to slušao, a ništa nije mogao da uradi. Plakao je, tresao se. I dalje je potresen. Uskoro se vraća iz Amerike i on će me zaštititi. Ako me Čabarkapa ponovo  napadne, odbraniće me!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

IMA SNIMAK SA ĆAZIMOM! Isplivao VRELI ŠOK VIDEO Teodore iz Crne Gore! Golotinja SEVA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.