MILOŠ OSTAVIO MILIJANU? PROMENIO BROJ TELEFONA?! Pokazala je EMOCIJE prema Ivanu, pa dobila ŠUT-KARTU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 18:19

MILOŠ OSTAVIO MILIJANU? PROMENIO BROJ TELEFONA?! Pokazala je EMOCIJE prema Ivanu, pa dobila ŠUT-KARTU?

Ona predoseća da je ostavljena...

Milijana Bogdanović je pred ulazak u devetu sezonu "Parova" rekla da je srećno zaljubljena u Miloša Markovića, starijeg muškarca, sa kojim se zabavljala do samog ulaska u rijaliti.

Međutim, Milijana je nedavno otkrila svoje simpatije prema rijaliti učesniku, oženjenom, Ivanu Gavriloviću, a naša ekipa portala Srbija Danas je pokušala da stupi u kontakt sa Milošem.

Milošu je telefon bio nedostupan, a kako se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vajber ikonici, Miloš nema sliku kontakta, što je do nedavno imao.

A post shared by Milos Markovic (@milos2330)

Samim tim, možemo zaključiti da je Miloš promenio broj telefona, a da li to znači da je zauvek ostavio svoju izabranicu Milijanu, ostaje nam da saznamo...

Podsetimo, nakon razvoda od Milojka Božića, Milijana je ušla u ljubavnu vezu sa Milošem, ali kako je i sama nedavno pomenula u rijaliti programu, "Parovi", ona je sigurna da je do sad već ostavljena.

Ono što je interesantno je detalj na profilu društvene mreže Instagram, i kod Milijane i kod Miloša i dalje stoje zajedničke fotografije.

A post shared by Milos Markovic (@milos2330)

Da li su ovi navodi tačni, ostaje nam da saznamo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.