MILOJKO SPREMA OSVETU MILIJANI: Napraviće joj PAKAO od života posle venčanja! Evo šta će uraditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO SPREMA OSVETU MILIJANI: Napraviće joj PAKAO od života posle venčanja! Evo šta će uraditi

Nije joj oprostio prevaru?

Milojko Božić svojoj 53 godine mlađoj verenici Milijani Bogdanović sprema osvetu, pa želi da sam uđe u rijaliti i nađe novu izabranicu.

Milijana i Milojko venčaće se u septembru, a on planira da joj vrati za sve što je radila sa Aleksandrom Požgajem.

"Milojko se odmara nakon rijalitija, i sprema se za svadbu sa Milijanom, dok se ona provodi po raznim klubovima! Međutim, čini se da će joj Milojko napraviti pravi šou >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << program jer kako se poverio svom drugu u rijaliti ulazi bez nje! Spreman je da pred kamere izađe sa drugom devojkom i da se osveti svojoj sadašnjom devojci za sve što mu je radila u rijalitiju sa Aleksandrom Požgajem", priča izvor blizak paru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.