MAMA SE VEĆ SREĐUJE: Luna Đogani pokazala svima šta radi dve nedelje nakon porođaja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 12:37

MAMA SE VEĆ SREĐUJE: Luna Đogani pokazala svima šta radi dve nedelje nakon porođaja!

Oduševila.

Luna Đogani i Marko Miljković su 4. oktobra poželeli dobrodošlicu na svet ćerkici Lani. Bračni par već ima stariju princezu, Miju.

Marko se sve vreme medijima rado oglašavao i s ljubavlju govorio o dvema ćerkama, ali i o tome kako se supruga fenomenalno oporavlja nakon carskog reza.

Luna i Marko poznati su po tome da nemaju problem da svoju privatnost dele sa obožavateljima, tako da nas ne čudi to što se Luna pohvalila svojim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram.

- Mama se već sređuje - napisala je Luna uz sliku na kojoj se vidi kako sprema voćni smuti. Svojevremeno je rekla kako joj je posle ove trudnoće stalo do toga da se dovede u top formu, te nije začudila njena volja da se što pre "baci na posao".

 - Rano je da pričamo o tome, a ako bi planirali još jedno dete ne bi bilo u skorije vreme. Ne mogu više da budem trudna, hoću da se sredim malo, da izgledam dobro i da budem zgodna mama sa dvoje dece, a kasnije, ako Bog odluči, naravno - rekla je Luna na video klipu snimljenom za njihov zajednički Jutjub kanal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.