Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna ljubila Marka po intimnim delovima tela: Kamera sve zabeležila!

Blogerka Luna Đogani i njen dragi Marko Miljković non stop se svađaju i mire. Blogerka Luna Đogani ima burnu vezu sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje se čas svađaju, čas mire! Tako su i u toku jučerašnjeg dana imali žustru raspravu i to oko zadrugara, ali posle nje su se pomirili a Luna je kako bi The post Luna ljubila Marka po intimnim delovima tela: Kamera sve zabeležila! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA SE NAGUTALA LEKOVA NAKON SVAĐE SA MARKOM!

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2019, 01:03

Blogerka Luna Đogani popila je duplu terapiju nakon svađe sa dečkom Markom Miljkovićem! Ona se vratila vidno raspoložena, pa ju je Marko odmah pitao da li je popila lek za smirenje. Blogerka mu je odgovorila da je popila duplu terapiju. Kada se Marko zabrinuo zbog toga što je uradila, ona je objasnila:...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.